Bagværk Hjemmebag Småkager. Arbejdstid: ca 1/2 time. Bagetid: 6-8 min. pr. plade. Middelsvær at lave. Lav pris. Fryse-egnet. Antal: ca 100 stk.
# Ingredienser
til Korendekager
200 g smør
200 g sukker (ca 2,5 dl)
3 æg
300 g hvedemel (5 dl)
½ tsk hjortetaksalt
Endvidere:
100 g korender (ca 1,5 dl)
50 g mandler (1 dl)
tesukker
*
Sådan laves Korendekager
1. Skyl og tør korenderne. Skold og smut mandlerne og hak
dem fint.
Sæt ovnen på 200 °C.
2. Rør det blødgjorte smør hvidt med sukkeret og tilsæt
æggene enkeltvis.
3. Bland mel og hjortetaksalt og rør det i dejen.
Rør halvdelen af korenderne i.
4. Smør en bageplade og drys den let med mel, eller beklæd
den med bagepapir. Fordel dejen over hele pladen i et tyndt lag.
5. Drys med korender, mandler og tesukker og sæt pladen midt
i ovnen i 6-8 min., til overfladen er lysebrun.
6. Skær kagerne ud i små firkanter, eventuelt på skrå, før
de tages af bagepladen, og mens de endnu er varme.
Lad dem køle af utildækket på en bagerist.
Tips: De helt kolde kager kan opbevares i en dåse med
tætsluttende låg.
Kan fryses. Holdbarhed: ca 3 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Småkager
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------