Denne fisk får et strejf af knas fra majsmel i den sorte krydderi. Blandingen er nem nok at blande i forvejen, så lav en stor portion, så den er klar, når du vil lave denne nemme aftensmad med fisk og skaldyr.
4 portioner. Forberedelsestid:
10 min. Samlet tid: 30 min. Kalorier pr portion: 303
# Ingredienser
1 spsk majsmel
2 tsk tørret oregano
2 tsk sød paprika
1 tsk mørk brunt sukker
1 tsk tørret timian
1 tsk stødt spidskommen
½ tsk hvidløgspulver
1 ¼ tsk salt
½ tsk friskkværnet sort
peber, plus mere
4 fiskefileter a
ca. 125-200 g (tilapia, karpe eller laks)
olie, madlavningsspray
2 modne mangoer, udstenede,
skrællede og hakkede (ca. 2¼ kop)
½ stor rød peberfrugt,
finthakket (ca. 1 kop)
½ lille rødløg, finthakket
¼ kop hakkede friske korianderblade
¼ kop frisk limesaft
2 spsk olie
* Tilberedning
1. Bland majsmel, oregano,
paprika, brun farin, timian, spidskommen,
hvidløgspulver, 3/4 tsk
salt og ½ tsk peber i en lille skål.
Dup tilapia tør med køkkenrulle;
krydr generøst begge sider med
majsmel-blanding (brug
det hele), tryk for at dække.
Spray begge sider af fisken
med madlavningsspray.
2. Læg 1 filet i en airfryer-kurv.
Kog ved 200 °C indtil de
er lige gennemstegte, 4 til 6 min.
Gentag med den resterende
fisk.
3. I mellemtiden blandes
mango, peberfrugt, løg, koriander, limesaft,
olie i en mellemstor skål,
resterende ½ tsk salt og et par kværn peber.
4. Fordel fisken mellem
tallerkener. Top med mangosalsa.
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------