Det er en dansk ret af ovn- eller pandestegte skiver flæsk, der
kan laves meget bedre i en airfryer.
Serveres bedst med kogte kartofler og persillesauce. Det kan
laves af kød fra stegestykket eller kogestykket.
# Ingredienser
6-8 skiver flæsk ca. 1
cm tykke
salt og peber
* Tilberedning
Start med at tænde din
airfryer på 180 °C
Rids kanten af flæskeskiverne
med en kniv for at forhindre, at de krøller op under tilberedningen.
Dup dine stykker
med køkkenrulle
Drys begge sider af flæskeskiverne
med salt og peber efter smag
Placer flæskeskiverne i
airfryerens kurv i et enkelt lag.
Hvis du har brug for at
tilberede flere skiver, kan du gøre det i flere omgange
Steg flæskeskiverne i airfryeren
i ca. 40 min. Tjek gerne ca. hvert 10 min.
Tag flæskeskiverne ud af
airfryeren, og læg dem på et stykke køkkenrulle
for at fjerne overskydende
fedt
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------