Brug din airfryer til at tilberede steak, og du vil ikke fortryde.
Nyd med din yndlingssauce og server sammen med fritter, en sæsonbestemt grøn
salat eller ristede grønsager
Arbejdstid: 2 min. Kogetid: 10-15 min. Personer: 2
# Ingredienser
2 rib-eye bøffer, ca. 260 g hver og 3 cm tykke
1 tsk olie
* Tilberedning
Tør bøfferne af med køkkenpapir.
Pensl med olie, og krydr derefter rigeligt med salt og
friskkværnet sort peber.
Varm airfryeren op i 2 min ved 200 °C.
Læg bøfferne i kurven og steg i 6 min.
Vend bøffen og steg i yderligere 2 min.
På dette tidspunkt skal din bøf være rare til medium rare.
Kog i yderligere 2 min til mere, hvis du foretrækker dem
gennemstegte.
Fjern bøfferne og læg dem på en tallerken til hvile i 3-4
min.
Dette er en perfekt mulighed for at lave en sauce, hvis du
har lyst.
Tips
Vi foreslår at vende bøffen, så du kan få en jævn
tilberedning på bøffen.
Det er stadig en god idé at hvile din bøf i et par min efter
tilberedning i din airfryer,
fordi det giver saften tid til at fordele sig og
muskelfibrene slappe af.
Dette vil betyde, at din bøf er mere smagfuld hele vejen
igennem.
Lad din bøf få stuetemperatur før tilberedning.
Tag den ud af køleskabet i 20-25 min før madlavning.
Dette skal sikre, at din bøf er mindre sej og hjælper til at
den steger jævnt.
Ernæring: Per portion kcal 523, fedt 37 g, kulhydrater 0 g,
sukker 0 g, fibre 0 g, protein 46 g
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------