# Ingredienser
1 kg æbler
2 løg
350 g rosiner
450 g sukker (godt 5
dl)
7 dl vineddike eller
almindelig eddike
2 fed hvidløg
1 spsk salt
1 spsk stødt ingefær
en anelse
cayennepeber
* Fremgangsmåde
1. Skræl æblerne og
skær dem i mindre stykker og hak det pillede løg.
Kom æbler og løg i
en gryde med rosiner, sukker, eddike, knuste hvidløgsfed samt krydderier.
2. Lad chutneyen
koge under låg i en halv time, eller til alt er mørt og chutneyen har fået en
passende konsistens.
Rør jævnligt i
chutneyen, så den ikke brænder på.
3. Tilsæt
konserveringsmiddel, hvis chutneyen skal holde sig i længere tid.
Fyld den på rene
glas og luk straks til.
Chutney serveres til
stegte kød- og fiskeretter.
Se alle de bedste opskrifter med Æbler
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------