Forret Tilbehør. Arbejdstid: 20 min. Tid til at trække: mindst 2 timer. Let at lave. Lav pris.
4 personer
# Ingredienser
til Champignon à la grecque:
250 g små (mark)champignon
Kogelage:
3-4 spsk olie
2 dl (halv)tør hvidvin - evt. halvt lys bouillon eller vand
1 spsk citronsaft
1 tsk salt
2 fed hvidløg
1 laurbærblad
1 kvist frisk timian (evt. 1 tsk tørret)
10 koriander frø
* Tilberedning Champignon
à la grecque:
Kogelage:
1. Kom alle ingredienserne til kogelagen i en gryde og lad
dem koge ved svag varme under låg i ca. 5 minutter. Tag gryden fra varmen.
2. Skær rodskiven af champignonerne og skyl dem kort under
rindende, koldt vand, og tryk dem tørre i et viskestykke.
3. Kom champignonerne i den varme kogelage og kog dem 5
minutter.
Lad dem blive kolde i lagen.
4. Tag dem op af lagen, når de skal spises.
Tips: Alle grønsager kan deles og· mørnes på denne
måde. Drys gerne med de (friskhakkede) krydderurter, der klæ'r den pågældende
grønsag fx persille, estragon, merian, korianderblade, fennikeltop osv.
Se alle de bedste opskrifter med Champignon
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, -
prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------