En
skøn dessert for børn og barnlige sjæle. Smag chokoladen til med appelsin eller
cognac.
Arbejdstid:
20 min. Kogetid: 5 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer.
#
Ingredienser til Chokoladefondue:
200
g mørk chokolade
1
dl piskefløde
1
tsk fintrevet appelsinskal og/eller 2 spsk cognac
Frugt:
3
kiwifrugter
3
bananer
4
skiver ananas
12
bløde tørrede abrikoser
*
Sådan
laver du Chokoladefondue:
Hak
chokoladen groft og smelt den sammen med piskefløde og appelsinskal eller
cognac i en skål over vandbad eller i en chokoladefondue-gryde.
Skær
frugten i mundrette stykker og anret dem på et fad.
Stil
skålen eller fonduen på bordet, så alle kan dyppe frugterne med en gaffel i den
lune chokoladesauce.
Prøv
også at servere iskoldt flødeskum eller vaniljeis til.
Se
flere dejlige desserter her
Kilde: Hjemmets bedste MAD