Prøv at servere
disse lækre bidder som en lille kage til kaffen. De forsvinder som dug for
solen. Lyder det ikke godt? Nemt at forberede og så lige servere
Tid: 35-40 min,
heraf 15 min i ovnen. 44 stk.
# Ingredienser
300 g rå marcipan
3 æg
2 spsk kakao
MINITRØFFEL:
200 g mørk
blokchokolade
3-4 dråber pebermynteolie
1 dl piskefløde
1 spsk smør
PYNT:
kandiserede
mimosekugler eller lavendelkugler
eller små friske
mynteblade
* Fremgangsmåde
1. Rør marcipanen,
æg og kakao godt sammen, gerne i foodprocessoren.
Hvis du rører dejen
i hånden, kan du evt. rive marcipanen først.
Tilsæt æggene et ad
gangen og rør kakaoen i.
2. Hæld dejen op i
en lille smurt bradepande 20x30 cm.
Bag kagen ved 200 °C 15 min. Lad den svale af.
3. Bræk chokoladen i
små tern og læg dem i en gryde tilsæt pebermynteolie.
Hæld fløden på og
sæt gryden på komfuret ved svag varme.
Rør rundt hele tiden
til chokoladen er smeltet.
Rør smørret i og lad
blandingen køle af.
4. Stik små runde
kager ud af marcipankagen eller skær den i tern.
5. Kom den afsvalede
trøffelmasse i en sprøjtepose
og sprøjt en lille
roset ud på hver kage.
Pynt med mimose- eller lavendelkugler, eller friske mynteblade.
Sæt kagerne koldt.
6. Server
mintbidderne godt afkølede til kaffen efter middagen.
Tips: Disse små kager egner sig ikke til frysning,
men de holder sig fint i køleskabet
op til en uge. Læg dem i en kagedåse.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------