Chokolade og havsalt er en moderne og velsmagende kombi, som
sammen med Baileys giver en kompleks og mere interessant chokoladeis, end vi ellers
er vant til. Til 4 små isdesserter
# Ingredienser
2 pasteuriserede æggeblommer
1½ spsk rørsukker
1 vaniljestang (kun kornene)
1 tsk havsalt
1½ dl piskefløde
2 spsk kakaopulver
50 g grofthakket mørk chokolade
1 dl Baileys
*
Sådan gør du
1. Pisk pasteuriserede æggeblommer, rørsukker, kornene af
vaniljestangen, havsalt og piskefløde til skum.
2. Vend kakaopulver, grofthakket mørk chokolade og Baileys i
blandingen og fordel den i 4 isforme eller dessertglas.
3. Frys isene i min. 4 timer inden servering.
4. Pynt med smeltet mørk chokolade lige inden servering.
TIPS: Brug mørk rom, Kahlua eller cognac i stedet for Baileys.