Tilbehør består ikke længere af en trist trio af kogte
kartofler, ærter og gulerødder. Se det store udvalg af tilbehør i Kogebog.dk –
altså her
Kuverter: 6
# Ingredienser
1 kinakål
500 g hakket kalv og flæsk
2,5 dl hakkede vandkastanjer
170 g afdryppede sorte bønner (fra dåse)
4 cm revet ingefær
2 fed hakket hvidløg
1 bundt hakket koriander
3 hakkede forårsløg
0,6 dl soyasauce
1 tsk sesamolie
1 lille rød chili
* Tilberedning
1. Skil kålbladene ad og fjern stilken.
Læg dem på et stort fad og drys dem med rigeligt salt.
Lad den trække i 2 timer. Skyl dem.
Beklæd en dampkoger med nogle store blade.
Bland hakkekød, vandkastanjer, sorte bønner, ingefær,
hvidløg, koriander og forårsløg i en skål.
Læg en spiseskefuld af farsen 5 cm fra bunden af hvert blad,
rul det op og fæstn det med en tandstikker.
Læg dolmerne i dampkogeren. Koges under låg i 8-10 min.
Bland soyasauce, olie og chili i skiver til sauce.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.