Frokost. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser til Hamburger-tatar:
300 g hamburgerryg uden ben
4 æggeblommer, økologiske, salmonellafri
1 løg
1 bdt persille
4 spsk kapers
Endvidere:
4 skiver rugbrød
smør
4 store salatblade
*
Sådan laves Hamburger-tatar:
1. Skær den rå hamburgerryg i fine små tern.
Smør rugbrødsskiverne og læg salatblade på.
2. Fordel det fintskårne kød på brødene.
Lav en lille fordybning i midten af hver og læg en
æggeblomme i, evt. i en løgring eller i skallen. (man kan købe plastskaller)
3. Hak løg og persille og fordel det over tataren omkring
æggeblommen sammen med de afdryppede kapers.
Pickles kan serveres til.
Tips: 1-2 tsk
sennep kan blandes i tataren, før den portionsanrettes.
Se alle de bedste opskrifter med Hamburgerryg
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------