Udbening af lammekølle
1. Læg et snit langs køllens fladeste side, hvor benet tydeligt mærkes.
Snittet skal gå helt ind til benet og følge det i sin fulde
længde.
2. Følg herefter benet så tæt på som muligt, hele vejen
rundt.
Brug en mellemstor, skarp kniv, gerne en udbeningskniv, dvs.
med smal, bøjelig klinge.
3. Skær benet frit helt ned til, hvor det møder skanken.
Vrid det af.
4. Nu er køllen klar til fyldning og snøring/sammensyning.
Mindre køller kan udbenes fra oven, så undgår man
sidesnittet og det gør køllen enklere at fylde og skære ud.
Se også: Lammekølle,
udskæring af.
Se de bedste opskrifter med Lam
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------