Hjemmelavet brød kan laves i en brødmaskine med majs og
hvedemel. Blødt og aromatisk, og sart i smagen. Brug den som et supplement til
hjemmelavede måltider.
Portion 800 g. Tid 4
timer
# Ingredienser
Majsmel 0,5 spsk
Hvedemel 1,5 spsk
Æg 1
Mælkepulver 30 g
Salt 1 tsk
Melis 1 spsk
Tørgær 1,5 tsk
Vegetabilsk olie 50 ml
Vand 200 ml
* Tilberedning
Sæt æltekrogen i
bagemaskinen.
Kom ægget, varmt vand
og vegetabilsk olie i beholderen.
Mål nøjagtigt den
nødvendige mængde mel (majs og hvede), salt, sukker og mælkepulver.
Kom de tilberedte
tørre ingredienser i beholderen til brødmaskinen.
Tilsæt derefter
tørgær.
Luk låget og tænd
programmet "Franskbrød".
Dejen æltes først til
en stram kugle og derefter bages. Alt dette vil tage 4 timer.
Lad brødet køle lidt af,
og først derefter tages brødet ud.
Skær brødet i skiver og
server det.
Kalorieindhold 299,5
kcal. pr. 100 g.
Proteiner 16,2 g. Fedtstof
11,2 g. Kulhydrater 55 g.
Se alle
de bedste opskrifter med Bagemaskine
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.