Logo

Majs og hvedebrød i en brødmaskine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Majs og hvedebrød i en brødmaskine 

 
Hjemmelavet brød kan laves i en brødmaskine med majs og hvedemel. Blødt og aromatisk, og sart i smagen. Brug den som et supplement til hjemmelavede måltider.
Portion 800 g. Tid 4 timer

 
# Ingredienser
Majsmel 0,5 spsk
Hvedemel 1,5 spsk
Æg 1
Mælkepulver 30 g
Salt 1 tsk
Melis 1 spsk
Tørgær 1,5 tsk
Vegetabilsk olie 50 ml
Vand 200 ml

 
* Tilberedning
Sæt æltekrogen i bagemaskinen.
Kom ægget, varmt vand og vegetabilsk olie i beholderen.

 
Mål nøjagtigt den nødvendige mængde mel (majs og hvede), salt, sukker og mælkepulver.
Kom de tilberedte tørre ingredienser i beholderen til brødmaskinen.

 
Tilsæt derefter tørgær.
Luk låget og tænd programmet "Franskbrød".

 
Dejen æltes først til en stram kugle og derefter bages. Alt dette vil tage 4 timer.
Lad brødet køle lidt af, og først derefter tages brødet ud.
Skær brødet i skiver og server det.

 
Kalorieindhold 299,5 kcal. pr. 100 g.
Proteiner 16,2 g. Fedtstof 11,2 g. Kulhydrater 55 g.

 

Se alle de bedste opskrifter med Bagemaskine

 

✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,

 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.

  


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her