En interessant opskrift på majs og risbrød indebærer brug af
en brødmaskine. Glæd dine kære med et blødt og aromatisk hjemmelavet produkt,
der vil supplere din morgenmad, frokost eller middag.
Portion 1 kg Tid 270
minutter
# Ingredienser
Majsmel 150 g
Rismel hvidt 1,5 spsk.
Vand 1,5 spsk.
Surdej 1 spsk. (opskrift)
Salt 0,5 tsk
Melis 1 spsk
Vegetabilsk olie 50
ml.
* Tilberedning
Hæld den tilberedte surdej
i form på en brødmaskine.
Sigt derefter rismelet
i formen.
Sigt majsmelet i
Kog vand, lad det
afkøle til 30 °C og hæld det i de tørre ingredienser.
Tilsæt straks sukker,
salt og vegetabilsk olie.
Vælg en bagetilstand,
der varer mindst 4 timer.
Tænd bagemaskinen og vent
på, at brødet er klar.
Åbn bagemaskinen og
lad brød køle lidt af.
Vend formen på hovedet,
tag brødet ud, skær det og serverer det ved bordet.
Kalorieindhold 288,3
kcal pr. 100 g
Proteiner 8,1 g. Fedtstoffer
5,7 g. Kulhydrater75,8 g.
Se alle
de bedste opskrifter med Bagemaskine
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.