Logo

Majs og risbrød i en brødmaskine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Majs og risbrød i en brødmaskine 

 
En interessant opskrift på majs og risbrød indebærer brug af en brødmaskine. Glæd dine kære med et blødt og aromatisk hjemmelavet produkt, der vil supplere din morgenmad, frokost eller middag.
Portion 1 kg Tid 270 minutter

 
# Ingredienser
Majsmel 150 g
Rismel hvidt 1,5 spsk.
Vand 1,5 spsk.
Surdej 1 spsk. (opskrift)
Salt 0,5 tsk
Melis 1 spsk
Vegetabilsk olie 50 ml.

 
* Tilberedning
Hæld den tilberedte surdej i form på en brødmaskine.
Sigt derefter rismelet i formen.
Sigt majsmelet i
Kog vand, lad det afkøle til 30 °C og hæld det i de tørre ingredienser.
Tilsæt straks sukker, salt og vegetabilsk olie.
Vælg en bagetilstand, der varer mindst 4 timer.
Tænd bagemaskinen og vent på, at brødet er klar.
Åbn bagemaskinen og lad brød køle lidt af.
Vend formen på hovedet, tag brødet ud, skær det og serverer det ved bordet.

 
Kalorieindhold 288,3 kcal pr. 100 g
Proteiner 8,1 g. Fedtstoffer 5,7 g. Kulhydrater75,8 g.

 

Se alle de bedste opskrifter med Bagemaskine

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her