En herlig suppe med
havfrisk duft og smag. Opskriften stammer fra den franske kyst. Her er
en virkelig lækker ret der er god netop nu! Ret nemt og lækkert
Tid: 40 min. 4 pers.
# Ingredienser
40 blåmuslinger
1 løg
1 bdt. persille
50 g smør eller
margarine
¼ tsk sort peber
3 dl hvidvin
* Fremgangsmåde
1. Vask, skrub og
skrab blåmuslingerne i rindende koldt vand.
2. Se efter, at alle
muslinger er levende (se tips).
3. Pil løget og hak
det fint. Hak persillen.
4. Smelt lidt af
smørret i en stor gryde.
Kom løgene i og
svits dem let. Drys med peber.
5. Kom muslingerne i
gryden og hæld hvidvinen over.
Lad det koge under
låg til alle muslingerne har åbnet sig.
Det tager ca 8 min.
6. Tag muslingerne
op og fordel dem i 4 dybe tallerkener.
Pisk resten af
smørret i gryden og tilsæt persillen.
Hæld den varme
bouillon over muslingerne.
Giv hvidt brød til,
så man kan dyppe bouillonen op!
Tips: Kontroller, at alle muslingerne er fast
lukkede.
Hvis de er åbne skal
du banke dem hårdt mod bordet.
Hvis de straks
lukker sig, er de levende og kan bruges.
Er de stadig åbne,
skal de kasseres.
Se alle de bedste opskrifter med Skaldyr Muslinger eller Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------