Denne ret har fået
sit navn efter den specielle pande, som den laves i - en paellera. Spanierne
laver gerne deres paella udendørs og over åben ild.
Tid: 35 min. 4 pers.
# Ingredienser
½ løg
300 g hakket oksekød
2 dl langkornede ris
2 spsk olie
4 dl oksebouillon
(vand + terning)
1 fed hvidløg
1 brev safran (½ g)
½-1 tsk salt
¼ tsk peber
½ spsk krydderimix
(Tex Mex)
1 pk. frosne ærter (125 g)
1 ds. hele tomater(400 g)
500 g rejer med skal
* Fremgangsmåde
1. Pil og hak løget.
Steg løg, kød og ris i olien på en pande til det er let brunet.
Rør rundt, så kødet
smuldres.
2. Tilsæt bouillon,
presset hvidløg, smuldret safran, salt og peber. Rør rundt.
3. Lad alt koge
under låg 20 min.
4. Smag til med krydderimix.
Læg de uoptøede ærter og hele afdryppede tomater på panden.
5. Varm paellaen
igennem nogle min.
6. Rør pillede rejer
i og pynt med nogle der er hele.
7. Server paellaen
med varme baguetter, icebergsalat og citronbåde.
Tips: Dåsetomaterne kan erstattes med
cherrytomater, og en lille pakke minimajs, der blandes i hele.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket oksekød eller Paella eller Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------