Forret Dessert. Arbejdstid: 40 min. Skal hvile, dej: 30 min. Bagetid: 2-3 min. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet. 6 personer. Antal: 10-12 stk.
# Ingredienser til Sojamelspandekager
50 g sojamel (1 dl)
125 g grahamsmel (2 dl)
30 g hvedemel (½ dl)
½ tsk salt
5 dl vand
3 æg
2 spsk olie
1 spsk olie til stegning
Stegepande: 22-24 cm
*
Sådan laves Sojamelspandekager
1. Bland de tre slags hvedemel og salt.
Tilsæt vandet lidt ad gangen, pisk godt, så dejen ikke klumper.
2. Rør æggene i, et ad gangen og rør til sidst olien i.
Lad dejen hvile ca ½ time.
3. Varm 1 spsk olie på panden.
Der skal kun bruges olie til den første pandekage, da der er
olie i dejen.
4. Hæld lidt dej på panden, vip den let, så hele bunden dækkes
af et forholdsvis tyndt lag.
Dejen er tyndere end en almindelig pandekagedej.
Bag pandekagerne gyldne og sprøde på begge sider.
Server dem hurtigst muligt.
Tips: Spis pandekagerne med syltetøj.
Eller fyld dem med Avocadocreme eller Avocadopuré.
Dejen kan tilsættes 2 spsk sesamfrø.
Se også Pandekager,
kødfyldte, gratinerede.
Kan fryses. Holdbarhed: 2-3 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Sojamel
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------