Rabarbersuppe med ristet havregryn. En sød lille dessert som
smager himmelsk. Desserten er et godt alternativ til koldskål. Serveres kold
med bær fx blåbær og ristede havregryn.
Til 4 personer.
# Ingredienser
500 g rensede rabarber
4 dl vand
2 dl sukker
1 dl piskefløde
Drys:
25 g smør
1 dl havregryn
3 spsk sukker
*
Sådan gør du
1. Skær rabarberne i mindre stykker, og kom dem i en gryde
med vand og sukker.
Lad suppen simre i 5 minutter.
2. Lad suppen blive helt kold i gryden - stil den evt i
køleskabet.
3. Blend den jævn og skummende, når det er tid til dessert.
Vend piskefløden i suppen, eller server som pisket på
toppen.
4. Smelt smør på en pande, og rist havregryn og sukker
indtil gyldent.
Afkøl, og drys på suppen sammen med bær.
Rabarberopskrifter: Har du rabarber i haven, har du også
verdens nemmeste dessert lige ved hånden. Pluk et par stængler, og husk at få
det nederste af stilken med. Det er den, der har den bedste smag.
Vil du se flere dejlige opskrifter med rabarber - så se
HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, madplan og tøm
køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter