Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Ristet brød med tomat på catalansk
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 15 minutter
# Ingredienser
5 spsk olie
4 fed hvidløg
4 skiver bondebrød, ca. 2 cm
tykke
1-2 meget modne tomater
* Tilberedning
1. Olien kommes på en pande.
Hvidløgsfeddene skrælles og presses i.
2. Hvidløgsolien varmes op.
Brødskiverne brunes i den varme olie, et par stykker ad
gangen.
3. Tag dem op, lad dem køle lidt af, og smør hvidløgsolie på
begge sider af dem.
4. Tomaterne skylles, tørres af og halveres.
Halvdelen af tomaterne skæres i ottendedele.
Brødskiverne gnides kraftigt med de halve tomater og
serveres med resten af tomaterne.
Pr. portion ca 149 kcal/624 kj. 3 g protein, 5 g fedt, 22 g
kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------