Fortræffeligt "Alt i et fad" – Schweiz er kendt
for deres dejlige tilberedning af hakket kød, røget skinke, peberfrugt og reven
ost - her får du alt på en gang...
Til 6 personer. Tilberedningstid:
ca. 40 min. Bagetid: 45-60 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser:
750 g hakket kalve- og
flæskekød
150 g kogt, røget skinke
1 løg
1 dl rasp
1-2 dl danskvand
1 dl fløde
1 æg
1 bdt persille
salt, peber
3-4 dl reven ost fx emmentaler
el. gruyere
1 rød peberfrugt
* Tilberedning:
1. Bland det hakkede
kød med skinken, der er skåret i terninger.
Pil og riv løget i. Bland rasp i og rør danskvand, fløde og æg i.
Tilsæt hakket persille
og krydr med salt og peber.
2. Kom halvdelen af farsen
i et smurt, ovnfast fad, dæk med et lag reven ost.
Kom resten af farsen
over og dæk med den resterende revne ost.
3. Sæt fadet i ovnen
45-60 min ved 200 °C.
Befri peberfrugten for
frøstol og kerner og hak den.
Drys peberfrugten over de sidste 10 min af bagetiden.
4. Server retten med
kartofler eller flûte og en skål grøn salat.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket kød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.