Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk
giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Snegle
fra Andalusien
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 20 minutter plus
stegetid
# Ingredienser
500 g kogte vinbjergsnegle
125 g serranoskinke
4 tomater
2 løg
4 fed hvidløg
3 spsk olie
1 laurbærblad
1 tørret chili
salt
1 spsk rosenpaprika
75 g hakkede mandler
1 knivspids stødt safran
hakket persille til serveringen
* Tilberedning
1. Lad sneglene dryppe af.
Skær skinken i smalle strimler.
2. Tomaterne skoldes, flås og halveres.
Stilkfæsterne og kernerne fjernes, og tomatkødet hakkes
fint.
Løg og hvidløgsfed skrælles og hakkes fint.
3. Olien varmes op, og løg og hvidløg svitses i den.
Laurbærbladet, den knuste chili og tomaterne tilsættes.
Lad det hele simre i 20 minutter.
4. Kom salt i tomatblandingen og tilsæt også paprika og
skinke.
Lad det simre videre i 5 minutter.
5. Sneglene, mandlerne og safranen tilsættes.
Lad det hele simre ved svag varme i ca 10 minutter.
Drysses rundhåndet med hakket persille før serveringen.
Brød
passer til.
Pr. portion ca 348 kcal/1460 kj. 28 g protein, 22 g fedt, 9
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
Se alle de bedste opskrifter med
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------