Forret Frokost. Arbejdstid: 15 min. Trækketid: ca ½ time. Let at lave. Høj pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Palmemarv, marineret
1 ds palmemarv ()
Marinade:
6 spsk olie
2 spsk hvidvinseddike
1 fed knust hvidløg
1 spsk hakket persille
1 spsk hakket purløg
salt og peber
Endvidere:
2 hårdkogte æg
1 lille løg
*
Sådan laves Palmemarv, marineret
1. Hæld væden fra palme marven og skær den i tykke skiver.
Læg dem taglagt i et halvdybt fad.
2. Rør olie og hvidvinseddike sammen.
Tilsæt hvidløg, persille og purløg og krydr med salt og
peber.
Bland marinaden godt og hæld den over palmemarven.
Lad den trække ca ½ time.
3. Pil æggene og hak dem fint. Pil også løget og hak det
fint.
Læg de hakkede æg og løget i striber over palmemarven.
Tips: Papirtynde skiver parmaskinke er en god
ledsager.
Spis Flûtes eller Bondebrød, fransk
til.
Palmemarv, friteret:
Hæld væden fra palmemarven, tryk den tør.
Skær den i skiver og vend dem i Beignetdej.
Fritér et par min. i varm olie.
Se de bedste opskrifter med Palmemarv
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------