Kold mad kan ofte
være en nem løsning, når man har travlt - og det kan ofte være en lækkerbisken både
til frokost og middag. Kolde retter der mætter. Det står ikke skrevet nogen
steder, at middagsmad altid skal være varm.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 10 min.
# Ingredienser
1 ds torskerogn
4 skiver skinke
1 bakke grov
leverpostej
4 æg
1 ds sardiner
1 stk. Danish blue eller brie
1 salathoved
karse og/eller
persille
1 tomat
1 bdt radiser
1 citron
evt. 1 glas champignon
evt. 1 glas kaviar
* Tips
Lav en platte til
hver person.
Du kan erstatte sardiner og torskerogn med sild eller muslingesalat.
I stedet for skinken
kan du servere spegepølse, rullepølse eller roastbeef.
I stedet for radiser
kan du give ringe af grøn peberfrugt til- eller en halv moden pære.
Blåskimmelosten er
naturligvis kun et enkelt eksempel på, hvad man kan servere.
En skæreost, et
stykke brie eller camembert vil være lige så velegnet.