En supernem og hurtig gryderet med både syrlighed og sødme.
Vi giver dig den bedste opskrift på gryde med rester fra gårsdagens steg og
tomater.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 15 min.
# Ingredienser
ca. 300 g stegt kød
20 g smør
1 spsk
madagascarpeber (grønne peberkorn)
2 ds (á 400 g)
flåede tomater
1 kvist frisk basilikum eller ½ tsk tørret
1 spsk maizenamel
salt og peber fra kværn
2 dl cremefraiche
* Tilberedning
1. Skær kødet i
terninger, der brunes i smørret i en stor gryde.
Kom de grønne pebre
i, evt. kan du mose halvdelen med en gaffel.
2. Tilsæt de flåede
tomater med væde.
Bring det i kog og
lad det snurre i 10 min.
Drys
basilikumbladene i eller drys med det tørrede krydderi.
3. Jævn retten med
maizenamelet, der er rørt ud i koldt vand.
Smag den til.
4. Server retten i
gryden.
Læg en stor skefuld
cremefraiche på og server resten til i en lille skål.
Giv grovbrød eller
knækbrød til.