Den originale
opskrift på fremstilling af godt Borodino-brød bruger rugmel. Brødet
fremstillet på denne måde bliver lettere og lavere i kalorier.
Tid: 4 timer. Portion 1
kg
# Ingredienser
Rugmel 500 g
Hvedemel 180 g
Vand 300 ml.
Tørgær 1 tsk
Maltmel 2 spsk
Salt 1 tsk
Melis 2 tsk
Vegetabilsk olie 30
ml.
Kommen 1 tsk
* Tilberedning
Hæld kogende vand over
malten.
Det er nok at tage en
tredjedel af den angivne mængde vand.
Hæld det resterende
varme vand i formen på en brødmaskine, og derefter smør og færdig malt.
Tilsæt derefter mel,
gær, salt, sukker og kommenfrø.
Vælg et passende program
som varer 3 timer og 30 min.
Du kan bruge rug-
eller franskbrødsprogrammerne.
Når det er klar, åbner
du låget og lader brødet køle lidt af.
Derefter tages det
forsigtigt ud, skæres og serveres.
Kalorieindhold187,3
kcal pr. 100 gr. produkt
Proteiner 8,9 g. Fedtstof
5,7 g. Kulhydrater 53,8 g.
Se alle
de bedste opskrifter med Bagemaskine
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.