Små, tynde skiver af skinkekød rulles ind i baconskiver og salvieblade. Godt sammen med en lidt anderledes
pasta med smag af sesamfrø. Ret nemt og lækkert
Tid: ca 30 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed ca 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
250 g fettuccine
2 spsk sesamfrø
25 g smør
SALTIMBOCCA:
400 g skinkekød i
tynde skiver
1 pk. bacon (150 g)
salvieblade
2 spsk smør eller
margarine
2 dl hvidvin
* Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter
pakkens anvisninger.
2. Del skinke
skiverne til saltimboccaen hvis de er store.
Sno bacon om dem og
fæstn et salvie blad på hver pakke.
3. Smelt fedtstoffet
på en stegepande og brun kød pakkerne.
Hæld hvidvinen på og lad dem simre 5-6 minutter.
4. Rist sesamfrøene
på en tør stegepande.
5. Lad pastaen
dryppe af.
6. Smelt smørret i
pastagryden.
7. Tilsæt pasta og
sesamfrø. Rør rundt.
8.
Serversesampastaen til saltimboccaen. Giv gerne en salat dertil.
Tips: I stedet for skinkekødet kan du bruge skiver
af mørbrad,
som rulles ind i bacon og salvie. Tilbered som anvist.
Se alle de bedste opskrifter med Bacon Pasta Grønsager eller Skinke
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------