Let at lave. Mellem pris. Fryse-egnet. 4 personer. Aftensmad Hovedret.
Arbejdstid: 5 min. Ovntid: ca 30 min.
# Ingredienser
til Revelsben, ovnstegte
1-1¼ kg stribet flæsk (af kogestrimmelen)
salt og peber
*
Sådan laves Revelsben, ovnstegte
1. Sæt ovnen på 225 °C.
2. Fjern sværen og anbring kødstykket på risten over
bradepanden.
3. Krydr kødet med salt og peber, straks før det skal i
ovnen.
Sæt det på ovnens midterrille og steg det ca 15 min. på hver
side.
Er det ikke sprødt nok, kan det flyttes lidt nærmere
grillelementet og grilles et par min.
4. Skær kødet ud efter hvert ben og server straks.
Tips: Revelsbenene kan pensles med en Barbecuemarinade.
Spis gerne Kinakålsalat og Kartofler, råstegte
til.
Krydr kød stykkerne med salt og peber og anbring dem på
risten over bradepanden.
Steg dem ved 250 °C, 8-10 min. på hver side.
Revelsben egner sig også til udegrillen. Tænk på, at det
tager mindst 20 min. at få grillen så varm, at den har dannet et tæt, hvidt
glødelag uden flammer (flammer svider kødet uden at stege det). På udegrillen
er varmen så intens at ca 20 min.s grill tid i alt er tilstrækkeligt, og da 10- fra glødelaget. Vend
kødet hyppigt, så det ikke brankes.
Kan fryses. Holdbarhed: 2-3 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Revelsben
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------