Her bliver lammekødet først kogt, derefter stegt med
sojasauce, østerssauce og spinat og til sidst vendt med nudler.
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 30 min.
# Ingredienser
250 g ægnudler
450 g lammefilet, i tynde skiver
2 spsk sojasauce
2 spsk solsikkeolie
2 fed hvidløg, pressede
1 spsk sukker
2 spsk østerssauce
175 g babyspinat.
* Tilberedning
1. Læg ægnudlerne i en stor skål og dæk dem med kogende
vand.
Lad dem trække i ca. 10 min.
2. Bring en stor gryde med vand i kog.
Tilsæt lammekød og kog det i 5 min. Afdryppes godt.
3. Læg lammekødet i en skål og bland det med sojasaucen og 1
spsk af olien.
4. Varm resten af olien i en stor, forvarmet wok.
Olien hvirvles rundt, til den er meget varm.
5. Tilsæt det marinerede lammekød og hvidløg og lynsteg i
ca. 5 min,
eller til kødet begynder at brune.
6. Tilsæt sukker og østerssauce og rør det hele godt sammen.
7. Nudlerne afdryppes godt og hældes i wokken. Lynsteg i
yderligere 5 min.
8. Tilsæt spinat og svits 1 minut, eller til bladene lige
netop falder sammen.
Fordel retten i 4 portionsskåle og server.
Næringsindhold:
Kalorier 315. Sukker 5 g. Proteiner 27 g. Fedt 16 g.
Kulhydrater 16 g. Mættede fedtsyrer 6 g.
Kokkens tip
Anvendes tørrede nudler, følges anvisningen på pakken, for
de skal ikke udblødes så længe.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Nudler
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.