Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Fyldte dadler med bacon
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 15 minutter plus
bagetid
# Ingredienser
12 friske dadler
125 g mild gedeost
1 økologisk appelsin
1 knivspids cayennepeber
havsalt
12 små skiver bacon
12 stilke rosmarin
2 spsk olie
3 spsk citronsaft
røde peberkorn
* Tilberedning
1. Ovnen forvarmes til 180 °C.
Dadlerne udstenes, og der skæres et snit i hver af dem på
den lange led.
Osten deles i 12 stykker.
2. Appelsinen skylles i varmt vand, tørres, og der rives
lidt af skallen med en juliennekniv.
Dadlerne fyldes med osten og appelsinskallen og drysses med
lidt cayennepeber og salt.
3. Der snos en skive bacon om hver daddel, og der stikkes en
kvist rosmarin i til at holde dem fast.
4. Sæt dadlerne på en plade, dryp dem med lidt olie og bag
dem i den forvarmede ovn i 10 minutter.
5. Dryp dadlerne med citronsaft, drys rød peber over og
server dem, mens de er varme.
Pr. portion ca 400 kcal/1680 kj. 18 g protein, 19 g fedt, 39
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------