Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Cocktail tomater, tørrede og syltede
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 10 minutter plus tid
til at tørre og trække
# Ingredienser
250 g cocktailtomater
groft havsalt
1 spsk fennikelfrø
2 tørrede røde chilier
olie
* Tilberedning
1. Ovnen forvarmes til 120 °C.
Tomaterne gøres i stand, skylles og tørres.
Så halveres de og sættes på en bageplade med bagepapir, med
snitfladen opad.
2. De halve tomater drysses med havsalt.
Lad dem tørre i den forvarmede ovn i mindst 6 timer.
Vend dem en gang i mellem.
3. Når de halve tomater er fuldstændig tørrede, tages de ud
og køler af.
4. Kom de afkølede halve tomater i en skål.
Hæld kogende vand over og lad dem trække i 10 minutter.
Lad derpå tomaterne dryppe af og dup dem omhyggeligt tørre
med papir fra køkkenrullen.
Bland tomaterne med fennikelfrø og fyld dem i en krukke, der
kan lukkes.
5. Knus chilierne lidt og tilsæt dem.
Fyld krukken op med så meget olie, at tomaterne bliver
dækket.
Lad dem trække i mindst 24 timer, før de spises.
Pr. portion ca 27 kcal/112 kj. 1 g protein, 2 g fedt, 2 g
kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------