Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Stærk ostesalsa fra Castilien
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 15 minutter. plus tid
til udblødning
# Ingredienser
6 tørrede chilier
2 fed hvidløg
salt
6 spsk friskreven manchego-ost
4 spsk olie
lidt frisk koriander eller persille til pynt
* Tilberedning
1. De tørrede chilier lægges i blød i varmt vand i ca 30
minutter.
Lad dem så dryppe godt af, hak dem fint og korn dem i en
morter eller en blender.
2. Hvidløgsfeddene skrælles, hakkes fint og kommes i
blenderen eller morteren sammen med salt, og det pureres fint.
3. Pureen kommes i en skål. Den friskrevne ost kommes i, og
der røres rundt.
4. Pisk olien i lidt efter lidt. Der piskes kraftigt.
Rør, lige til massen er ensartet.
5. Korianderen eller persillen skylles og rystes tør.
Pynt ostesalsaen med den.
Retten serveres med ristede brødterninger.
Pr. portion ca 45 kcal/187 kj. 4 g protein. 2 g fedt. 2 g
kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
INFO: Manchego er en ost fremstillet af fåremælk lagret i
min 60 dage. Den er produceret i Castilla-La Mancha-regionen i Spanien.
Manchego er en af Spaniens mest kendte ost og kan købes i de fleste danske
supermarkeder. Det er en fast ost, mere hvid end gullig og har en cremet smag
hvor fåret kommer frem afslutningsvis.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------