Champignon, skorzonerrødder,
tomat og peberfrugt smager skønt sammen, og denne opskrift på fyldte
peberfrugter er både nem og ret hurtig at lave.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
½ time. Kogetid: ca 15 min. Ikke fryseegnet.
# Ingredienser
4 peberfrugter
500 g
skorzonerrødder
250 g champignoner
3 spsk smør eller
margarine
4 tomater
salt, peber
1 bdt persille
* Tilberedning
1. Skær
peberfrugterne i halve og tag frøstol og kerner ud.
Skræl
skorzonerrødderne og læg dem i koldt vand tilsat lidt eddike efterhånden som de
skrælles, så bliver de ikke mørke.
Skær dem i 2 cm
lange stykker. '
2. Rens svampene og
skær dem i skiver.
Kog
skorzonerrødderne i letsaltet vand 2 min.
Tag dem op og lad
dem dryppe godt af.
3. Lad fedtstoffet
blive gyldent i en gryde.
Svits champignoner
og skorzonerrødder heri.
Dæmp varmen og lad
det snurre 8-10 min.
4. Skold og flå
imens tomaterne.
Kom dem i gryden og lad det småsnurre endnu nogle minutter.
Krydr med salt og peber og bland hakket persille i.
5. Kog
peberfrugterne i letsaltet vand 5 min.
Lad dem dryppe godt
af inden de sættes på et varmt fad.
6. Fordel
grønsagsblandingen i peberfrugterne.
Server feldsalat og ristet
brød til eller løse ris.
Se også de andre gode opskrifter med grønsager HER
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.