Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Marinerede blåmuslinger med grønsager
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 25 minutter plus
kogetid
Pr. portion ca 74 kcal/312 kj. 2 g protein, 4 g fedt, 4 g kulhydrat
# Ingredienser
½ lille gulerod
½ stilk bladselleri
½ lille løg
¾ dl hvidvin
½ tsk vineddike
½ tsk timian
1 hel nellike
salt og peber
250 g blåmuslinger
2 tsk smør
2 spsk hakket persille
* Tilberedning
1. Guleroden gøres i stand, skrælles og skæres i smalle
strimler.
Bladsellerien gøres i stand, skylles og hakkes fint.
Løget skrælles og skæres i ringe.
2. Lad vinen koge op i en gryde sammen med eddike, løg,
bladselleri, gulerod samt timian, nellike, salt og peber.
Lad det småkage under låg i ca 10 minutter.
3. Kom muslingerne i og lad det hele simre videre i ca 6
minutter.
Tag muslingerne op og hold dem varme.
De muslinger, der ikke har åbnet sig, kasseres.
Kom smør og persille i kogevæsken.
Muslingerne lægges tilbage i saucen, varmes op i den og
serveres.
Pr. portion ca 74 kcal/312 kj. 2 g protein, 4 g fedt, 4 g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------