Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. Fine billeder på alle madopskrifter.
Forret Tilbehør. Arbejdstid: 5 min. Stegetid: ca 3 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Rejer, ristede
200 g kogte pillede rejer (evt. frosne, optøede)
1½ spsk olie
lidt citronsaft
kværnet peber og evt salt
*
Sådan laves Rejer, ristede
1. Dryp et par dråber citronsaft ned i olien.
Pisk det let sammen og vend rejerne i.
Krydr med peber.
2. Varm en pande godt op og svits hurtigt rejerne.
For megen varme gør rejerne seje.
3. Hæld rejerne på et lille fad eller tallerken og drys evt.
lidt salt på.
Tips: Ristede rejer serveres som en lille
appetitvækker før middagen, i Spanien kaldet Tapas.
Tapas betyder »et lille låg«, og de serveres ofte på en
lille tallerken anbragt med et glas med fx tør sherry.
Nordsørejer forhandles oftest dybfrosne.
De kan steges uden optøning, men bliver bedst, når de steges
optøet.
Server rejerne lune som forret ledsaget af fx Hvidløgsflûtes.
Ristede rejer med
skal:
(optøede) nordsørejer med skal, 2 spsk olie, 3 fed hvidløg, ½ bdt persille.
Olien varmes op i en dyb pande, og rejerne svitses under
vending, til de er gennemvarme og skallen sprød.
Hvidløgene pilles og presses over, persillen hakkes og
vendes i.
Se alle de bedste opskrifter med Rejer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------