Dessert. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Mellem pris.
# Ingredienser
til Råcreme
2 æggeblommer
2 spsk flormelis
1 stang vanilje
2½ dl piskefløde
*
Sådan laves Råcreme
1. Pisk æggeblommer og flormelis hvidt og skummende.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Rør vaniljekornene
i æggesnapsen.
2. Pisk fløden næsten stiv og rør den sammen med æggemassen.
Server straks.
Tips: Server råcreme til friske bær, til Frugt, syltet eller til Pærer, henkogte.
Råcreme egner sig også til trifli, se fx Ananas-trifli.
Server også råcreme til Rødvinsgelérand,
pier og tærter.
Råcremen kan tilsmages med 1 spsk cognac, rom, sød portvin
eller likør.
Se alle de bedste opskrifter med Råcreme
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------