Tilbehør Salat Arbejdstid: 15 min. Marinering: 15 min. Let
at lave. Pris: Lav.
# Ingredienser til Agurkesalat,
blandet:
1 salatagurk
1 grøn peber
1 rød peber
1 lille løg
100 g fine, grønne ærter
1 spsk hakket persille
1 spsk hakket purløg
Marinade:
5 spsk olie
1 spsk dild- eller hvidvinseddike
salt og peber
* Sådan laves Agurkesalat,
blandet:
1. Skræl agurken, flæk den og skrab kernerne ud med en ske.
Skær den i tykke skiver.
2. Befri peberfrugterne for kerner og skær dem i strimler.
Hak løget fint og bland alle grønsagerne med persille og
purløg.
3. Pisk marinaden sammen og hæld den over.
Lad salaten trække ca. 15 minutter inden servering.
Tips:
Brug friske eller frosne ærter. Beregn 250 g ærter med bælg.
De frosne kræver ingen optøning inden de tilsættes, det når de mens salaten
trækker.
Friske ærter kan gives et kort opkog i letsaltet vand.
Salaten egner sig som tilbehør til kødog fiskeretter. Eller
som frokostret sammen med hytteost eller lignende.
Se de bedste opskrifter med
Agurk
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------