At lave hjemmelavet
hvidt brød i en brødmaskine er slet ikke svært. Prøv en opskrift på 750 gram.
Brug det færdige produkt til sandwich eller familie-te!
750 gram brød. Tid 6 timer
# Ingredienser
Hvedemel 400 g
Smeltet smør/olie
4 spsk
Melis 1 spsk
Salt 1,5 tsk
Tørgær 2 tsk
Vand 250 ml.
* Tilberedning
1. Smelt smørret i en
separat skål.
2. Hæld derefter olie/flydende smør i formen i brødmaskinen.
Hæld 30 °C varmt kogt
vand i, hæld sigtet mel, sukker og
salt i.
Tilsæt gær.
3. Vælg program i brødmaskinen: "fransk
brød" eller en anden, der varer 6 timer.
4. Under bagningen kan du åbne låget og kontrollere brødet.
Hvis dejen ikke ser
blød nok ud, tilsættes 1-2 spiseskefulde kogt vand.
5. Fjern det færdige hvide brød fra ovnen. Server
og skær i skiver!
Kalorieindhold 255,6 kcal. pr 100 g.
Proteiner 9,8 g. Fedtstoffer
4,4 g. Kulhydrater 53,5 g.
Se alle
de bedste opskrifter med Bagemaskine
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.