Friske
ærter og bønner er gode i salater især sammen med æg. Dressingen er rørt med
dijonsennep og valnøddeolie. Du kan også bruge en anden nøddeolie eller en god olie.
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Kogetid. 3 min.
#
Ingredienser til bønne- og ærtesalat med æg:
150
g grønne bønner
150
g sukkerærter
1
hoved hjertesalat
2
hårdkogte æg
35
g valnøddekerner
Dressing:
1 tsk
dijonsennep
1 spsk
vineddike
1 spsk
valnøddeolie
salt
og peber
*
Sådan
laver du bønne- og ærtesalat med æg:
Nip
bønner og ærter, og snit dem evt. i lidt mindre stykker.
Blancher
dem i kogende letsaltet vand; bønnerne i 3 min. og ærterne i 1 min.
Læg
dem straks i iskoldt vand, og lad dem derefter dryppe godt af.
Pisk
dressingen sammen, og vend bønner og ærter i.
Skyl
og slyng salatbladene, og fordel dem i to skåle.
Læg
bønner og ærter med dressing over salaten, og top op med æggebåde og
valnøddekerner.
Se flere dressinger og skønne salater
her
Kilde: Hjemmets bedste MAD