Denne farvestrålende ret giver erindringer om Orienten, med ingredienser som kanel og rosiner.
Den er nem at lave
og en nydelse at spise! Ret nemt og lækkert
Tid: 25-30 min.
Retten er fryseegnet. Holdbarhed ca 6 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
1 løg
1 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2 spsk olie
½ tsk kanel
1 tsk paprika
1 tsk gurkemeje
¼ tsk cayennepeber
1 tsk salt
5 dl vand
3 dl couscous gryn
1 dl rosiner
* Fremgangsmåde
1. Pil løg og
hvidløg og hak det fint.
Udkern
peberfrugterne og skær dem i tern.
2. Svits løg,
hvidløg og peberfrugter i en stor gryde.
3. Krydr med kanel,
paprika, gurkemeje, cayennepeber og salt.
Hæld vandet på.
4. Lad det koge
under låg i ca 10 min.
5. Tilsæt
couscousgryn og rosiner.
Lad retten koge
yderligere 5 min. Rør rundt nu og da.
6. Server som en selvstændig
ret eller som tilbehør til gryderetter, fx
lammegryde eller
boeuf bourginonne.
Tips: Retten kan fryses ned i portionspakker og
siden optøs og varmes i mikroovnen.
Se alle de bedste opskrifter med Couscous eller Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------