Med bønner, let kogt
i hvidvin, smager det røgede svinekød dobbelt så godt - Du får succes
med denne opskrift - Det bliver så godt 🎵
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.
# Ingredienser
200 g grønne bønner
250 g hamburgerryg uden
ben
2 løg
1+1 spsk olie
1 dl hvidvin
salt og peber
1 spsk hakket
citronmelisse.
* Tilberedning
1. 200 g grønne bønner gøres i stand og skæres
midt over på skrå.
De kommes i kogende
letsaltet vand og koges i 6 minutter.
Vandet hældes fra, og de bruses hurtigt over med koldt vand.
2. 250 g hamburgerryg uden ben skæres i
terninger.
2 løg skæres i små
terninger.
3. 1 spsk olie varmes op på en pande.
Hamburgerryggen
svitses på alle sider ved stærk varme og tages derefter op.
Kom 1 spsk olie på
panden og steg løgene et øjeblik ved middel varme.
Bønnerne tilsættes,
1 dl hvidvin hældes ved og det hele simrer under låg 2-3 minutter.
4. Hamburgerryggen kommes igen på panden.
Det hele krydres med
salt og peber og serveres, drysset med 1 spsk hakket citronmelisse.
Energi pr. portion:
25 g protein, 16 g fedt, 5 g kulhydrater = 272 kcal (1142 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.