Her er det om at
have alle ingredienser klar, så man kan stege og servere på minuttet.
Det gode
valnøddesmør skal bruse på tallerkenen. Ret nemt og lækkert
Tid: 25 min. 4 pers.
# Ingredienser
4 skiver
helleflynder à ca 200 g
1 tsk salt
¼ tsk peber
4 spsk valnøddeolie
1 kvist timian eller
½ tsk tørret
1 dl fiskebouillon
(vand + terning)
50 g valnødder
50 g smør
2-3 spsk hakket
persille
* Fremgangsmåde
1. Drys fisken med
salt og peber.
2. Opvarm
valnøddeolien på en stegepande.
Brun fisken let på
begge sider.
Krydr med timian og
hæld bouillonen ved siden af.
Lad fiskeskiverne
efterstege ca 10 minutter.
3. Hak valnødderne
og rist dem let på en tør stegepande.
4. Opvarm smørret på
en stegepande til det skummer.
Tilsæt valnødder og persille.
5. Server den
friskstegte helleflynder anrettet på varme tallerkener.
Øs det varme
valnøddesmør over fisken.
6. Byd resten af valnøddesmørret
til, samt kogte kartofler, citronbåde og en blandet salat.
Tips: I stedet for helleflynder kan du bruge
helstegte rødspætter eller søtunger.
Se alle de bedste opskrifter med Helleflynder eller andre Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------