Her koger vi risene
i soya og grønsagsbouillon. Derved får hele retten en fyldigere grundsmag, der
fremhæver smagen af grønsager og skaldyr. Ret nemt og lækkert
Tid: ca 30 min. 4
pers.
# Ingredienser
6 dl vand
1 spsk soya
1 grønsagsbouillonterning
2 dl langkornede ris
3-4 forårsløg
2-3 stilke
bladselleri
1 rød peberfrugt
150 g friske
champignoner (eller 1 ds. 200 g)
2 spsk olie
2 dl
broccolibuketter
150 g frosne, grønne
bønner
2 fed hvidløg
salt og peber
1 stor tomat
200 g pillede rejer
1 dl ristede
jordnødder
* Fremgangsmåde
1. Bring vandet i
kog sammen med soya og grønsagsbouillonterning.
Hæld risene i og kog
dem 15-20 minutter.
2. Skyl forårsløg,
bladselleri, peberfrugt og champignon.
Skær løg og
bladselleri i strimler.
Udkern og tern
peberfrugten.
Skær champignonerne
i skiver.
3. Varm olien på en
stegepande.
Steg champignoner og
grønsager nogle minutter.
Tilsæt broccoli og
de uoptøede bønner.
Lad det hele blive
varmt.
4. Krydr med presset
hvidløg samt lidt salt og peber.
Skyl og tern
tomaten.
Rør forsigtigt
risene ned i grønsagerne.
Tilsæt også tomat og
rejer. Drys jordnødder over.
7. Server lige fra
panden sammen med friske agurkestave.
Tips: Store tigerrejer er gode at grille og blande
i denne ret.
Se alle de bedste opskrifter med Grønsager Rejer eller Ris
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------