Her får du den bedste opskrift på indonesiske koteletter.
Med ananas, banan, madagascarpeber og løse
ris eller mandelkroketter.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
ca ½ time
# Ingredienser
4 tykke koteletter
uden ben
salt, peber fra kværn
1 tsk stødt ingefær
75 g smør
1 lille ds.
ananasstykker
1-2 bananer
1 spsk
madagascarpeber
2 dl bouillon af terning
1 spsk eddike
1 spsk honning
1 spsk soya sauce
* Tilberedning
1. Gnid koteletterne
med peber og ingefær.
2. Brun dem i smør
på en stegepande.
Skru ned for varmen
og steg dem 5 min på hver side.
Tag dem af panden.
og hold dem varme.
3. Hæld væden fra
ananasstykkerne.
Skær bananerne i
skiver.
Svits begge dele på panden sammen med de grønne peberkorn.
Hæld bouillon ved og tilsæt eddike, honning og soya sauce.
Bring det i kog og
skru straks ned.
Smag saucen til; den
skal smage sur-sødt.
4. Hæld sauce og
frugt over koteletterne, og server med løse ris eller mandelkroketter (se opskrift).