Safran, peberfrugt.
tomater og mandler akkompagnerer her rødspætte fileterne og giver dem er herlig
smag. Her er en virkelig lækker ret.
Tid: 30-35 min. 4
pers.
# Ingredienser
600 g
rødspættefileter
½ tsk salt
1 ½ dl cremefraiche
38%
¼ g safran
1 grøn peberfrugt
1 ds. flåede
tomater, hele
35 g mandelflager
* Fremgangsmåde
1. Optø fisken, hvis
den er frossen.
2. Drys fileterne
med salt og fold dem sammen.
3. Læg dem taglagt i
en sauterpande.
4. Bland cremefraiche
og safran. Fordel det over fisken.
5. Skyl og udkern
peberfrugten.
Skær den i strimler.
6. Fordel
peberfrugten og de godt afdryppede tomater over fisken.
7. Lad retten koge ca
10 min.
8. Rist mandlerne på
en tør pande. Drys dem over fiskegryden.
9. Server med kogte
kartofler og store agurkesnitter.
Tips: I stedet for rødspættefileter kan du bruge
frisk eller frossen sejfilet.
Se alle de bedste opskrifter med Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------