Chilisauce, løg,
sennep og peberrod giver smag og karakter til den røgede medister. En meget
spændende hverdagsret! Retten er nem og lækker
Tid: 30 min. 4 pers.
# Ingredienser
500 g røget medister
1 lille løg
2 spsk sennep
1 spsk reven
peberrod
1 spsk smør eller
margarine
2 dl mælk
½ dl chilisauce
½ agurk
* Fremgangsmåde
1. Flå pølsen og
skær den i 1 cm tykke skiver. Hak løget fint.
2. Smør sennep på
halvdelen af pølseskiverne.
Drys løg og peberrod
på og læg en pølseskive ovenpå.
3. Steg de dobbelte
pølse skiver i fedtstoffet.
4. Bland mælk og
chilisauce og hæld det over pølseskiverne.
Skræl agurken og skær den i tern. Drys dem over pølserne.
Lad det simre et par
min.
5. Server de
dobbelte pølseskiver, sauce og agurker sammen med kartoffelmos.
Tips: I stedet for sennep og peberrod kan du bruge
syltede agurker eller pickles.
Se alle de bedste opskrifter med Pølser eller Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------