Denne opskrift er nem og hurtig: kylling og pasta, der tilberedes med tomat, hvidløg, champignon, forårsløg og peberfrugt - det er nem hverdagsmad
Giver 4-6 portioner.
# Ingredienser
600 g kyllingebryst,
uden skind
120 g friske flåede
tomater
500 g pastasløjfer
250 g hvidløg
6 spsk olie
600 g champignon, i
skiver
150 g hakkede forårsløg
1 tsk knust rød
peber
5 dl hønsebouillon
120 g hakket
persille
* Fremgangsmåde
1. For at grille
kyllingen varmes et enkelt lag kul op i grillen til mellem varme.
Gnid olie på
kyllingen for at forhindre at de brænder på.
Grill kyllingen, på
en grill med låg, 6 til 8 min indtil kyllingen ikke længere er pink i midten,
husk at vende kyllingen på halvvejen.
2. Stil kyllingen i
køleskabet indtil de er kolde nok til at arbejde med.
Skær kyllingen i 1,5
cm terningen. Sæt til side.
3. Skær tomaterne i
halve. Fjern stilkene.
Skrab kernerne ud med en ske.
Hak dem i små
stykker så der er 50 cl. Sæt til side.
4. Kog pastaen efter
pakkens anvisninger.
Lad den afdryppe i
en si.
5. For at pille
hvidløgene skæres enderne af.
Kom feddene i
kogende vand. Kog 5 til 10 sekunder.
Tag dem op med en
hulske; og Kom dem i koldt vand.
Hinden vil løsne sig
fra feddet.
Hak med kniven
indtil hvidløgene er i meget små jævne stykker.
6. Varm olien i en
stegegryde over mellem-høj varme.
Steg hvidløgene i
den varme olie, under omrøring, indtil de er let brune.
Tilsæt tomater,
champignon, forårsløg og knust rød peber.
Steg i 2 min under
omrøring.
7. Tilsæt bouillon;
Lad blandingen simre til den svinder lidt.
Tilsæt kylling,
pasta og halvdelen af persillen; varm igennem.
Pynt med resten af persillen.
Trin 1: Grill
kyllingen.
Trin 2: Skær
kyllingen i 1½ cm tern.
Trin 6: Steg grønsagerne
i stegegryden.
Se alle de bedste opskrifter med Kylling
Se alle de bedste opskrifter med Grill
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------