Aftensmad Hovedret Vildt. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: ca 35 min. Middelsvær at lave. Høj pris. (4 personer)
# Ingredienser til Fasan, stegt
2 små fasaner
40 g smør
1 dl fjerkræbouillon
salt og peber
Endvidere:
2 dl piskefløde
2 spsk hvedemel
*
Sådan laves Fasan, stegt
1. Gør fasanerne i
stand, se Fasan.
2. Gnid fasanerne
ud- og indvendigt med salt og peber.
3. Brun dem på alle
sider i smør i en stegegryde.
4. Tilsæt
fjerkræbouillonen og læg fasanerne på siden og lad dem stege ca 35 min under
låg.
Vend dem hvert 10.
minut og overhæld dem med skyen.
Fasanerne er møre,
når låret løsner let.
5. Tag fasanerne op
og lad dem hvile tildækket med folie og eventuelt et viskestykke.
6. Kom piskefløden i
gryden og lad saucen koge op.
Rør en jævning af
melet og lidt koldt vand, hæld det i saucen under omrøring og smag til med salt
og peber.
7. Del fasanerne og
anret dem på et varmt fad. Server pillekartofler til.
Tips: Fasanerne kan ombindes med tynde skiver
fersk spæk.
Fasanerne må da
efterbrunes, efter at spækket er fjernet, i gryde, ovn eller eventuelt under
grill.
Fasanerne kan
tilberedes som agerhøns, se Agerhøne
Se alle de bedste opskrifter med Fasan
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------