Tilbehør. Arbejdstid: 15 minutter Afkøles: 1-2 timer. Let at
lave. Lav pris. (4 personer)
# Ingredienser til Appelsingelé:
12 blade husblas
vand
sukker ()
friskpresset appelsinsaft
citronsaft
* Sådan laves
Appelsingelé:
1. Udblød husblassen i koldt vand i 8-10 minutter.
2. Kog de vand og sukker til en klar lage.
Sukkeret skal være helt opløst.
3. Tryk husblassen fri for vand og opløs den direkte i den
varme sukkerlage.
4. Tilsæt den fint siede appelsin- og citronsaft.
5. Hæld geleen i glas eller udhulede appelsinskaller.
Stil dem køligt, til geleen er stiv, mindst 1 time i
køleskab, hvis geleen er i appelsinskaller, ellers dobbelt så længe.
Tips: Appelsingelé kan serveres som tilbehør til
flæsk, lam, and og vildt.
Appelsingelé kan også bruges som pynt til desserter og
kager.
Se de bedste opskrifter med
Appelsin
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------