Dessert Kage Tilbehør. Arbejdstid: 5 minutter. Let at lave. Lav
pris.
# Ingredienser til Appelsinglasur:
flormelis (ca. )
ca. 1½ spsk frisk appelsinsaft
lidt reven skal af usprøjtet appelsin
* Sådan laves Appelsinglasur:
1. Vask appelsinen og riven smule af skallen.
2. Sigt flormelissen, tilsæt den revne appelsinskal og rør
appelsinsaften i lidt ad gangen, nærmest dråbevis.
3. Rør, indtil glasuren er jævn og lind.
Brug den omgående, ellers stivner den og bliver ubrugelig.
Er den blevet for tynd, kan der hurtigt røres lidt mere
flormelis i.
Tips: Velegnet til næsten alle kager, der skal
glaseres.
Se de bedste opskrifter med
Appelsin
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------