Her får du couscous i 5 spændende udgaver. Retter med surimi,
krabbe, ansjos, rejer eller muslinger. Det er skønne sager der vil vække
begejstring.
Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 12 min. 4 personer.
# Ingredienser
150 g frosne ærter
½ liter kyllingefond
400 g couscous
40 g blødt smør
150 g majs fra dåse
6 stave surimi
10 stilke persille
2 spsk olie
salt og peber
¼ limefrugt
* Tilberedning
Tilbered ærterne
efter anvisningerne på posen.
Bring fonden i kog i
en gryde.
Hæld couscous i en
stor skål, og hæld kyllingefond ved.
Tilsæt smørret.
Rør langsomt i
couscoussen med en gaffel, indtil væsken
er opsuget helt. Kom
couscoussen på et serveringsfad.
Skyl majsen, og dryp
den af.
Skær surimien i
mundrette stykker.
Vask, tør og hak
persillen.
Kom majs, surimi,
persille og afdryppede ærter på en pande,
og sauter dem i olie
2 min.
Smag til med salt og
peber samt lidt limesaft.
Fordel blandingen
over couscoussen. Server straks.
Couscous med krabbe
Udskift surimien med
200 g krabbekød, optøet eller fra dåse,
varmet hurtigt igennem
på panden.
Couscous med
ansjoser
Udskift surimien med
8-12 ansjosfileter.
Udskift majsen med 3
spsk afdryppede kapers.
Tilsæt lidt udstenede,
halverede grønne oliven.
Couscous med rejer
og muslinger
Udelad ærter, majs og
surimi.
Damp 2 liter muslinger
for høj varme med 1 hakket løg og
1 dl tør hvidvin, til
skallerne har åbnet sig. De lukkede kasseres.
Tag muslingerne ud af
skallerne, og bland dem i den tilberedte couscous.
Tilsæt 250 g pillede
rejer og 4 finthakkede tomater.
Hvedekerner med
surimi
Udskift couscousen med
250 g hvedekim
Se alle de bedste
opskrifter med Couscous, Skaldyr Surimi Ansjos Tilbehør Brød Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------